Wij kijken er naar uit om weer gasten te mogen ontvangen!

Voor we dit met z'n allen succesvol kunnen laten verlopen,
vragen we jullie om eerst onze maatregelen en regels door te lezen.
Zo kan iedereen genieten in volledige veiligheid voor gast en medewerker!

Onze voorwaarden

  • Wij werken uitsluitend met reserveringen.
    (via de website, gelieve telefonisch)
  • Bij reservering worden er controlevragen gesteld over eventuele gezondheidsklachten.
  • Wij zullen duidelijke begeleiding bieden als het gaat om afstand houden onderling.
  • Alle gasten wordt gevraagd bij binnenkomst de handen te reinigen met desinfecterende handgel. (deze bieden wij zelf aan).
  • Alle gasten zijn verplicht aan tafel plaats te nemen.
  • Vanaf een reservering van meer dan 2 personen wordt er altijd verzocht telefonisch te reserveren.
  • Wij werken met looprichtingen, en vragen dus rekening te houden met o.a. het verschil van ingang en uitgang.
  • Wij verzoeken u zoveel mogelijk te pinnen. 
  • Wij als onderneming zijn verantwoordelijk voor het nakomen van de regels. Wij mogen de gast die zich niet aan de regels houdt de toegang ontzeggen of verwijderen. Schade die ons horecabedrijf lijdt door het verkeerd handelen van de gast wordt op de gast verhaald.

1,5 meter

Om de gezondheid van alle gasten en onze medewerkers te kunnen waarborgen, vragen wij u nogmaals om de 1,5 meter in acht te nemen. 
Mocht u andere gasten passeren, houd hier dan rekening mee. Wij zullen in deze tijd om iets meer geduld en ruimte vragen dan gewoonlijk. 

Wat 1,5 meter betreft, volgen er een aantal regels:

  • groepsvorming is verboden. 
    (Online reserveren kan dus t/m 2 personen, wilt u met meer personen reserveren? Dan wordt verzocht telefonisch te reserveren. Dit is alleen toegestaan bij hetzelfde huishouden).
  • Wanneer het gaat om twee gasten per tafel, hoeft de 1,5 meter niet aangehouden te worden.
  • Wanneer het gaat om meerdere personen uit één huishouding, hoeft de 1,5 meter niet aangehouden te worden.

Hygiëne 

Hygiëne is in deze tijd ontzettend belangrijk.
Daarom houden wij ons aan alle voorschriften, regels en protocollen. Wij bieden een schone, gedesinfecteerde ruimte waar veilig gegeten en gedronken kan worden. 

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Wij houden deze dan ook dagelijks bij, en zorgen dat alle regels altijd up to date zijn. 

Dit protocol is tot stand gekomen in samenwerking met horeca ondernemers en VNO-NCW/MKB Nederland en afgestemd met de overheid